Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

ЮНІ ТАЛАНТИ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 27.03.2017 13:23
Кількість переглядів: 545

Фото без описуПротягом 25-26 березня вихованці хореографічного колективу «Ритми серця» Мирогощанської школи мистецтв брали участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв “АртЦентр талантів – 2017”.
Захід проходив у КЗ “Рівненський міський палац культури”. У ці дні палац культури зустрів більше 1000 учасників з різних регіонів України, а також з Грузії, Китаю, Білорусі.

ОФото без описурганізатор фестивалю Елла Манелюк зауважила, що за онлайн трансляцією гала-концерту з м. Вашингтон будуть спостерігати організатори конкурсу “Planet of Art Washington”, які оберуть найкращі колективи для участі в американському фестивалі-конкурсі: “Гала – концерт розпочнеться телемостом єднання заходу і сходу України. Ми в прямому ефірі будемо спілкуватися з учасниками Харківського фестивалю і передамо для них естафету. Цим фестивалем ми хочемо зауважити, що в нас одна єдина країна, яку неможливо поділити”.

Фото без описуПриємно, що юні таланти нашої громади долучилися до такого дійства, гідно виступили і повернулися з нагородами. Отож вітаємо творчий колектив «Ритми серця» і їх керівника Гороховську Людмилу Андріївну. Творчих вам злетів і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь