Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради

Дата: 15.02.2018 13:58
Кількість переглядів: 503

Відповідно до  плану роботи методичного центру 14.02.2018 року, для педагогів 3-х, 4-х класів закладів освіти Привільненської та Мирогощанської сільських рад, на базі Привільненської  загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів, відбувся семінар-практикум з теми «Сучасний урок: вимоги, проблеми, шляхи удосконалення. Здоров’язберігаюча компетентність сучасного вчителя. Підготовка та апробація змін до реформи початкової школи 2018 навчального року».

   Керівник методоб’єднання вчителів 3-х - 4-х класів Марцинковська О.О., вчитель 3 класу Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, поділилася власним досвідом роботи щодо здоров’язберігаючої компетентності вчителя, акцентувала увагу педагогів на основних вимогах проведення сучасного уроку, важливості створення  позитивної  психологічної  атмосфери, яка сприятиме розвитку особистості.

    Островська В.М., методист з початкової освіти, презентувала учасникам семінару-практикуму  проект реалізації Державного стандарту початкової загальної освіти через призму  Концепції Нової Української школи. Особливості та вимоги до проведення ДПА у 4 класі.

    Учитель 4 класу Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Кот Н.Д., провела для колег  актуальний інструктаж: ознайомила з модельними  навчальними програмами, модульною вичиткою навчального матеріалу, інтегрованим підходом до навчання, особливостями організації освітнього середовища.

    У практичній частині семінару вчителі-початківці мали можливість відчути себе у ролі учнів з якими проводилась «Ранкова зустріч». Цікаві    динамічні психологічні паузи створили дружну, невимушену атмосферу серед учасників заходу.

   Попереду ще дуже багато роботи,  але зрозуміло одне – якщо ми навчатимемо сьогодні так, як навчали вчора, ми вкрадемо в дитини завтра.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь