Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПРИЄМНА НОВИНА! Мирогощанська сільська рада купила техніку для комунального підприємства «Мирогощанське».

Дата: 03.11.2017 14:25
Кількість переглядів: 697

Приємні новини! Мирогощанська сільська рада розробивши та подавши на конкурс проекти «Придбання транспортних засобів спеціального призначення для комунального підприємства «Мирогощанське» Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області» та «Придбання шкільного автобуса для відвезення дітей до комунального закладу «Мирогощанської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області» на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громада купила техніку для комунального підприємства «Мирогощанське».

Було придбано екскаватор-навантажувач БАМ-2014 на базі трактора МТЗ-82.1 і види змінного обладнання до нього та подрібнювач деревини РМ- 160Т загальною вартістю 1 млн. 190 тис. грн.

Також було придбано новий шкільний автобус АТАМАН D093S2 на 30 місць вартістю 1 млн. 679 тис. грн. для Мирогощанської ЗОШ за програмою «Придбання шкільного автобуса для відвезення дітей до комунального закладу «Мирогощанської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області».

Фінансування проекту здійснювалось з субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад та кошти субвенції з обласного бюджету в рамках програми «Шкільний автобус», яка схвалена розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 16 лютого 2017 року № 90 у сумі 1071,3 тис. грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь