Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Ті, хто визначають майбутнє держави

Дата: 04.05.2017 15:21
Кількість переглядів: 509

Фото без описуСучасні процеси суспільного життя засвідчують, як важливо сьогодні, щоб молода людина була не пасивним спостерігачем, а активним учасником державотворчих процесів. Національно свідомі, з активною життєвою позицією, здатні самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність, фізично та духовно здорові… Майбутнє саме за такими людьми.

Шкільний вік -  чи не найкраща пора для формування саме таких якостей особистості. Тому так важливо спрямувати юнацький максималізм та запал у потрібне русло. Молодіжна скаутська організація «Пласт» покликана реалізовувати такі принципи. З 28.04. по 30. 04. 2017 року у селі Волошки( пластова оселя) Рівненського району проходив з’їзд пластових провідників, учасником яких був учитель Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. Климюк О. С. Зібралися вони, щоб обговорити проблеми, які сьогодні хвилюють юнацтво, організацію заходів у рамках діяльності «Пласту», роботу з батьками. Фото без опису

У програмі заходу цікавим  було знайомство учасників, перегляд та обговорення фільму, методичної літератури. Присутні стали і слухачами,  і активними учасниками  групових форм роботи. Особливу увагу відвели питанням символіки, форми скаутів та символічному значенню шеврона, дискутували про важливість якостей, якими повинен володіти пластун. Рухливі ігри на лоні природи, життєвий оптимізм, бажання ділитися досвідом і переймати нове створювали особливу атмосферу, заряджали енергією і вселяли віру у те, що такі люди змінять світ на краще.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь