Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради

Дата: 27.04.2018 10:39
Кількість переглядів: 479

20  квітня 2018  року на базі Привільненської загальноосвітньої школи    І-ІІІ ступенів відбувся  семінар-практикум  для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Мирогощанської та Привільненської сільських рад з теми «Психологічна профілактика  негативних тенденцій особистості в учнівському середовищі». 

В рамках проведення заходу, з метою активізації роботи психологічної служби з дітьми, що потребують особливої психолого-педагогічної підтримки,  учасники побували в творчій лабораторії  практичного психолога Харчук Т.І.  та соціального педагога Рогашко О.В., Педагоги підготували цікаве та змістовне заняття з елементами тренінгу, в ході якого презентували форми та методи роботи з профілактики та корекції девіантної поведінки в учнівському колективі. Присутні з цікавістю вивчали загадкові картинки-перевертні, перетворювали негативний КОНФЛІКТ на конструктивні вирішення проблем, створили свою зірку-талісман для подолання негативних проявів.

       Сидорчук З.В., методист з психологічної служби презентувала модель психолого-педагогічного супроводу дітей, які потребують підвищеної педагогічної уваги та ознайомила з нормативними документами даного напрямку роботи.

Бачити гарне в людині завжди важко… Гарне в людині доводиться проектувати і психологічна служба має цьому сприяти. Ці слова класика передають принцип роботи з дітьми з особливими освітніми потребами і стали підсумком семінару-практикуму, що пройшов у дружній і невимушеній атмосфері.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь