Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Нехай любов земна і доброта сердечна завжди крокують поруч з Вами у житті

Дата: 25.12.2018 11:15
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

Доброта – найбільша цінність нашого життя. Так, це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку, її вбирає дитина з молоком матері і на протязі усього життя дарує світу.

Із давніх-давен гарні стосунки між людьми, взаємопідтримка, милосердя були основними в житті.

Милосердя – готовність допомогти, пожертвувати собою заради інших, безкорисливо робити добро. Це та якість, необхідна нам усім і якої зараз дуже не вистачає. Підтримка й розуміння для кожного з нас значить не менше, ніж матеріальне благополуччя. Напевне, треба менше говорити про добро, а просто проявляти милосердя до тих, хто потребує підтримки і вчити цього своїх дітей.

Благодійність – це така людська риса, що належить до найбільших проявів гуманності. Це не лише прагнення поділитися грішми тих, хто їх має багато, з тими, хто їх потребує. Це такий специфічний стан душі людини, котрий є близький до самопожертви, матеріальна чи фінансова допомога, організаційна підтримка, зрештою моральна підтримка абсолютно чужим людям.

23 грудня 2018 року відбулася благодійна акція з ініціативи благодійного фонду «Братерство без кордонів «Україна» для жителів Мирогощанської ОТГ. До клубу с. Липа завітало багато гостей, яких привітали діти КЗ «Мирогощанська, державна школа мистецтв», ансамбль бандуристів, соловейко Мирогощанської сільської ради – Декер Анна, дитячий гурт «Щедрик» Мирогощанської ЗОШ – керівник Чуй  О та гурт «Хвала» м.Рівне.  Сільський голова Соборук С.А. привітала всіх присутніх з наступаючими святами. По закінченню свята вручили 100 продуктових наборів жителям громади. Це люди, які потрапили в складні життєві обставини: малозабезпечені, діти-інваліди, особи з інвалідністю, багатодітні, волонтери, опікуни та пенсіонери.

Насправді робити маленькі добрі справи зовсім не важко! Віддаючи частинку своєї любові ви отримаєте набагато більше. Долучайтесь до добрих справ, не чекайте якогось певного дня, а починайте сьогодні. І разом ми всі зможемо зробити цей світ добрішим!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь