Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

«Навчання для депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад»

Дата: 26.12.2018 11:55
Кількість переглядів: 286

Асоціація міст України просить поширити серед депутатів ради інформацію про те, що розпочалася реєстрація слухачів безкоштовного он-лайн курсу «Навчання для депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад» на платформі «Прометеус» (www.prometheus.org.ua). Курс розробила Асоціація міст України в рамках проекту  «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні» спільно з Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад за фінансової підтримки МЗС Норвегії та проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Курс містить базову інформацію, що допоможе депутатам місцевих рад об’єднаних територіальних громад  професійно та ефективно здійснювати депутатські повноваження для розвитку громади. Значне місце курсу відведене правовому полю місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади та реформи територіальної організації влади в Україні, системі публічної влади в Україні та ролі в ній місцевого самоврядування, законодавчим засадам діяльності органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб, механізмам реалізації повноважень депутатів місцевих рад, способам взаємодії між представницькими та виконавчими органами місцевого самоврядування, зв’язку депутата з виборцями, процедурним аспектам діяльності ради та її виконавчих органів, впровадженню в громадах кращих практик та інструментів місцевої демократії. Матеріал курсу підготовлено згідно з чинним законодавством України та з врахуванням поточних новацій 2018 року.Навчання відбуватиметься он-лайн протягом 3 тижнів в будь-який зручний для слухачів курсу час.Всі слухачі, які успішно складуть тести, отримають електронний сертифікат.

Курс стартує найближчим часом на платформі «Прометеус». Повідомлення про початок курсу надійде на електронну пошту всіх зареєстрованих слухачів.

Запрошуємо зареєструватися на сайті: https://courses.prometheus.org.ua

або за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:AMU+ULC101+2019_T1/about

Виконавчий директор Рівненського РВ АМУ                          Тетяна Грещук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь