Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради

Дата: 03.03.2019 19:13
Кількість переглядів: 480

Нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя в контексті концепції Нової української школи - розвивати індивідуальність, забезпечувати свободу вибору учасників освітнього процесу.

        Саме цьому і був присвячений семінар вчителів німецької мови який проходив 28.02.2019 року у Княгининській ЗОШ І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради. Метою заходу було ознайомити вчителів з сучасними методико-дидактичними підходами навчання німецької мови та підвищити рівень навичок роботи вчителів з використання комунікативно - ігрових методів навчання.

    Будь-який задум  вважається вдалим лише тоді, коли він практично втілюється. Вчителі мали можливість побувати у ролі учнів під час руханок та ігор, які проводила вчитель німецької мови   Сойко І.М., поринути у світ міні-театралізованого дійства (технологія «Kamishibai»), змайструвати іграшку, яка буде розмовляти німецькою («Deutsch mit Socke»), виготовляти книжечку своїми руками (Minibuch).

      Методистом іноземної мови Токар В.І була донесена інформація про ДПА у 9-х класах та надані методичні рекомендації щодо іі проведення.

      На завершення, кожен учасник методичного заходу залишив свій відгук про семінар. Вчителями були відмічені інструменти роботи, які були для них найбільш цікавими та обов’язково будуть використані в найближчий час в практиці навчання німецької мови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь