Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Свято нескорених

Дата: 15.10.2019 12:14
Кількість переглядів: 608

14 жовтня українці святкують не лише одне з найвеличніших релігійних свят – Покрову Пресвятої Богородиці, а й вшановують славу та пам’ять тих, хто стоїть та стояв на захисті кордонів та незалежності нашої держави.

Упродовж 11-14 жовтня 2019 року закладами культури Мирогощанської сільської ради було організовано ряд  заходів до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня створення УПА

«Славетні лицарі українського народу» - такий пізнавальний захід про козацтво відбувся у бібліотеці с.Липа, а вихованці будинку культури с.Княгинин взяли участь у флешмобі «Рідна земле моя, ти козацького славного роду». Комунальний заклад «Центральна  публічно-шкільна бібліотека Мирогощанської сільської ради» запрошувала усіх бажаючих взяти участь у історико-літературній грі «Українські козаки до всього здатні»

У неділю, 13 жовтня, ансамбль української пісні «Горлиця» с.Мирогоща та вокальний жіночий ансамбль культпрацівників Мирогощанської ОТГ стали учасниками фестивалю патріотичної пісні, прози, поезії та образотворчого мистецтва «Свята Покрова», який відбувався у смт.Смига.

Після урочистої служби з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, настоятелем Свято-Михалівської церкви с. Мирогоща, о.Русланом, було відправлено панахиду біля пам’ятного знаку загиблим воїнам та вшановано борців за незалежність України покладанням квітів.

За ініціативи ГО «Ветеранська спілка учасників АТО Дубенщини» та за підтримки Мирогощанської сільської ради, у м.Дубно відбулося нагородження пам’ятними медалями з нагоди Дня захисника України сучасних героїв та героїнь м.Дубно та Дубенського району. Серед них і жителі нашої громади – Руслан Гудзікевич, Артур Клепач, Віталій Ковальчук, Володимир Кругліцький, Роман Левченко, Анатолій Намчук, Іван Ткачук та Петро Чух. Не оминули нагороди і добровольців, мирогощанців Івана Кондратюка та Віталія Кудіна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь