Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради інформує

Дата: 17.10.2019 16:42
Кількість переглядів: 601

15 жовтня 2019 року на базі Тараканівського ліцею  для педагогів суспільствознавчих предметів та географії закладів освіти Мирогощанської, Тараканівської та Привільненської сільських рад відбулося методичне об’єднання  з теми «Діяльнісний підхід, як необхідна умова розвитку умінь і навичок учня, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях, пошуку шляхів інтеграції до соціокультурного та природного середовища».

      У теоретичному блоці заходу було розглянуто ряд методологічних аспектів, які впливають на формування в учнів предметних  ключових компетентностей на уроках історії, правознавства та географії.   Педагоги обмінялися досвідом з важливих питань викладання предметів суспільного циклу.

      У практичному блоці учасники семінару-практикуму відвідали Національний історико-меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви», музей заповідника у якому експонуються унікальні археологічні знахідки часів Берестецької битви 1651 року.  

       Учасники методичного заходу побували в урочищі Гайок — місці бою трьохсот козаків, які прикривали відхід війська Богдана Хмельницького, урочищі Козакова Яма — місці загибелі останнього оборонця важливого рубежу та урочищі Козацька Переправа — місце переправи козацького війська через річку Пляшівку, об'єкт багаторічних археологічних досліджень.

    Завершенням заходу стала творча дискусія вчителів з теми «Формування пам’яті  борців за незалежність України - одна з форм національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування громадянської компетентності на уроках історії».

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь