Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Лідерство – не лише плідна праця, а й цікавий та змістовний відпочинок

Дата: 17.10.2019 17:11
Кількість переглядів: 657

     Участь у роботі учнівського самоврядування – це той щасливий вік, коли плани амбітні, а мрії сміливі. Успіху в дорослому житті досягає той, хто зберігає вміння мріяти й не зраджує своїм планам. Виховання громадянина-патріота - важливе питання  у наскрізному процесі виховання учнівської молоді.

       16 жовтня 2019 року, на території Дубенського історико-культурного заповідника відбулася  колективна творча справа - семінар заступників з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників та зліт лідерів учнівського самоврядування  закладів  освіти  Мирогощанської, Привільненської та Тараканівської  громад з теми «Національно-патріотичне виховання», який організували Яремук Ю.Г., педагог-організатор та лідери учнівського врядування  Рачинської гімназії.

       Захід було проведено у формі  квест-екскурсії,  метою якої було  створення ситуації для формування діяльнісного ставлення до всього, що об'єднується поняттям «національні скарби», і  розвиток  в учнівської молоді на прикладі авторитетних наставників–виховників громадянської компетентності. Пізнавальна гра відбувалася без переможця та на єдину справу. Блукаючи фортецею, виконували завдання, відгадували загадки, знаходили підказки Беати і складали крилатий вислів про рідну землю – Україну.

         Зустріч закінчилася біля Надбрамної вежі, де чарівна Беата подарувала учасникам семінару «заморські  дари», які для них залишили іноземні посли.

          Метою квест-екскурсії було  створення ситуації для формування діяльнісного ставлення до всього, що об'єднується поняттям «національні скарби», і  розвиток  в учнівської молоді на прикладі авторитетних наставників–виховників громадянської компетентності.

Фото без опису

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь