Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Рідне село - колиска мого дитинства

Дата: 27.11.2019 09:23
Кількість переглядів: 875

Такими чудовими словами було розпочате Свято села Костянець, яке зібрало чимало мешканців та гостей у місцевому клубі 24 листопада 2019 року.  

Із теплими словами до всіх присутніх звернулися голова Мирогощанської сільської ради Соборук Світлана Аврамівна та настоятель Храму Св. Параскеви с.Мокре о. Микола.  Вітаючи зі святом, Світлана Аврамівна, побажала селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості. Також подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.

Сама концертна програма була насичена численними виступами. Звучали чудові українські твори у виконанні гурту «Срібні роси», с. Костянець (керівник Н.Гандзюк), ансамблів «Костянецький батальйон» та «Подружки» (клуб с. Костянець), ансамблю «Горлиця» с. Мирогоща (керівник Л.Пшенична), дуетів Н.Гуз, В.Белешко та І.Клочок Княгиненського будинку культури, колективу клубу с.Мокре «Мальви» (керівник С.Козяр) та ін.

Юні таланти Кирило Войтюк та Дмитро Гандзюк розвеселяли гуморесками, а танцювальний колектив «Наталонька» (керівник Н.Гуз) у черговий раз продемонстрував свою майстерність.

У ході свята відзначили найстаршого та наймолодшого жителів села, подружжя, які прожили у шлюбі 50 і більше років, багатодітних матерів, кращі двори с.Костянець, гідних представників професій «Вчитель», «Медичний працівник», «Вихователь», «Няня», «Продавець», «Фермер». Вшанували також учасників  АТО та маму воїна-афганця.

Організатори заходу висловлюють щиру вдячність за допомогу в підготовці свята села сільському голові Світлані Соборук, спеціалісту з питань культури, молоді та спорту Ганні Клепач, ТОВ «Агро-Класік» в особі Тамари Білоусової та Володимира Присяжненка, СГТЗОВ "ДАК" в особі Сергія Калістратова.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь