Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради інформує

Дата: 14.02.2020 16:33
Кількість переглядів: 457

14 лютого 2020 року на базі Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, для вчителів англійської мови закладів освіти Мирогощанської, Тараканівської та Привільненської сільських рад відбувся семінар-практикум з теми «Формування основних груп компетентностей учнів через впровадження активних та інтерактивних методів навчання». 

Під час теоретичної частини учасники семінару з Токар В.І., методистом методичного центру разом з Сидорчук І.М., вчителем Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів опрацювали низку питань з тем «Розвиток лінгвістичної та соціокультурної компетенції учнів середніх класів засобами Інтернет середовища. Використання QR кодів».   Інноваційні підходи до розвитку читання, письма та критичного мислення при формуванні мовних компетентностей учнів презентували педагоги: Котяш Л.Л., вчитель англійської мови Білоберізької ЗОШ І-ІІ ступенів, Омелянська І.Р., вчитель англійської мови Тараканівського ліцею.

У практичній частині досвідом  роботи з формування та розвитку комунікативної компетентності, підвищення мотивації вивчення іноземної мови у Новій українській школі методом  використання ігрових технологій ділились - Луців М. А., вчитель англійської мови села Липи (філія Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів) та Карпюк В. О. - педагог Іваннівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Про використання у роботі Інтернет-ресурсів ознайомив вчитель англійської мови Тимошишин І. В.

Учасники семінару переконалися в тому, що сьогодні вчителі повинні шукати нові шляхи у викладанні англійської мови, для того щоб створювати умови для підвищення професійної компетентності та забезпечення їх готовності працювати із учнями у якісному освітньому середовищі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь