Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Кафедра культурології і музеєзнавства РДГУ запрошує на навчання у 2020 році

Дата: 29.05.2020 14:39
Кількість переглядів: 412

Колектив кафедри культурології і музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного університету розпочинає підготовку до ліцензування магістратури спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Затверджені програми вступних фахових іспитів для вступників на бакалаврат (скорочений і нормативний термін навчання) і магістратуру.

!!! Програми для скачування розміщені внизу даної сторінки !!!

Шановні вступники!

2020 р. кафедра культурології і музеєзнавства здійснює підготовку

"ЕКСПЕРТІВ  ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ЦІННОСТЕЙ"

у рамках спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство»

 за освітнім ступенем МАГІСТРА (термін навчання 1 рік і 4 місяці).

До реалізації цієї програми залучатимуться відомі експерти Рівненщини та представники митниці.

Кафедра культурології та музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного університету здійснює підготовку фахівців у галузі знань 02 – «Культура і мистецтво» за спеціальностями:

027 – Музеєзнавство, пам’яткознавство;

028 – Менеджмент соціокультурної діяльності

та у галузі знань 03 – «Гуманітарні науки» за спеціальністю:

034 - Культурологія 

Більше інформації - на сайті кафедри культурології та музеєзнавства РДГУ:

Ми у Фейсбуці: www.fasebook.com/culture.museum.rivne

Адреса кафедри: вул. С. Бандери, 12, ауд.№46, м. Рівне, 33028.

Контактні телефони: (0362) 63-42-62.

Завідувач кафедри – професор Виткалов Володимир Григорович:  (067) 80-32-398

 028 – «МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ:

ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТ; АНІМАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ; АРТ-МЕНЕДЖМЕНТ

 Ліцензований обсяг набору на освітній ступінь БАКАЛАВРАпо 30 осіб (денна і заочна форми навчання) – 3 роки 10 місяців. Кваліфікація: Менеджер соціокультурної діяльності, івент менеджер, менеджер з анімації, арт менеджер.

Конкурсні предмети у сертифікаті УЦОЯО для вступників за державним замовленням для здобуття освітнього ступеня бакалавра:

1. Українська мова та література – 0, 25;

2. Математика- 0, 4;

3. Географія – 0, 25;

3. Іноземна мова (англійська, французька, німецька) – 0, 25.

Конкурсні предмети у сертифікаті УЦОЯО для вступників на навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осібдля здобуття освітнього ступеня бакалавра:

1. Українська мова та література – 0, 25;

2. Історія України - 0, 4;

3. Географія – 0, 25;

3. Іноземна мова (англійська, французька, німецька) – 0, 25.

Також здійснюється прийом документів на денну і заочну форми для здобуття освітнього ступеня БАКАЛАВРА на нормативний термін навчання на 2 курс (3 роки навчання) для вступників з інших спеціальностей: фаховий іспит «Українська культура та менеджмент соціокультурної діяльності», а також зі скороченим терміном навчання (2 роки навчання) зі споріднених спеціальностей: фаховий іспит «Українська культура та менеджмент соціокультурної діяльності».

Місця можливого працевлаштування:заклади культури, музеї, галереї, художні виставкові зали, туристичні фірми, рекреаційно-розважальні центри, приватні заклади культурно-дозвіллєвого спрямування, весільні агенції, заклади арт-бізнесу, сфера піар-технологій, центри бізнес-структур в галузі культури і мистецтва  тощо.

027 – «МУЗЕЄЗНАВСТВО, ПАМ’ЯТКОЗНАВСТВО»

Ліцензований обсяг набору:

- на освітній ступінь БАКАЛАВРАпо 25 осіб (денна і заочна форми навчання) – 3 роки 10 місяців. Кваліфікація: Бакалавр з музеєзнавства, пам’яткознавства, фахівець з музейної справи і охорони пам’яток історії та культури.

на освітній ступінь МАГІСТРА – 25 осіб (денна і заочна форми навчання) – 1 рік 4 місяці. Кваліфікація: Магістр музеєзнавства, пам’яткознавства, викладач фахових дисциплін. / експерт історико-культурних цінностей.

Конкурсні предмети у сертифікаті УЦОЯО для вступників за державним замовленням  та за рахунок коштів фізичних і юридичних осібдля здобуття освітнього ступеня бакалавра:

1. Українська мова та література – 0, 25;

2. Історія України - 0, 4;

3. Географія – 0, 25;

3. Іноземна мова (англійська, французька, німецька) – 0, 25.

 Також здійснюється прийом документів для здобуття освітнього ступеня БАКАЛАВРА: з нормативним терміном навчання на 2 курс (3 роки навчання) з інших спеціальностей: фаховий іспит «Історія української культури»; а також зі скороченим терміном навчання (2 роки навчання) зі споріднених спеціальностей: фаховий іспит «Історія української культури».

Здійснюється прийом на навчання осіб, які здобули освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень) бакалавра, для здобуття освітнього ступеня МАГІСТРА: для вступників зі спеціальності «Музеєзнавство, пам’яткознавство»  вступні випробування:  іноземна мова за технологією ЗНО, «Історія культури»; для вступників з інших спеціальностей: вступні випробування: іноземна мова за формою ЗНО; фаховий іспит (додаткове випробування); фаховий іспит «Історія культури».

Місця можливого працевлаштування:музейні установи, архіви та архівні установи, школи, управління культури та туризму, туристичні фірми, пам’яткоохоронні організації та товариства,вищі навчальні заклади, підприємства і установи, де функціонують профільні музеї.

 034 – «КУЛЬТУРОЛОГІЯ»

СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ: ІСТОРІЯ ТА ТЕОРІЯ КУЛЬТУРИ;

ОРГАНІЗАЦІЯ КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Ліцензований обсяг набору вступників:

на освітній ступінь БАКАЛАВРА – по 55 осіб (денна і заочна форми навчання) – 3 роки 10 місяців. Кваліфікація: Бакалавр культурології, педагог-організатор культурно-дозвіллєвої діяльності, викладач історії і теорії культури.

на освітній ступінь МАГІСТРА - по 10 осіб (денна і заочна  форми навчання) – 1 рік 4 місяці. Кваліфікація: Магістр культурології, викладач культурології.

Конкурсні предмети у сертифікаті УЦОЯО для вступників за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб для здобуття освітнього ступеня бакалавра:

1. Українська мова та література – 0, 25;

2. Історія України - 0, 4;

3. Географія – 0, 25;

3. Іноземна мова (англійська, французька, німецька) – 0, 25

Також здійснюється прийом документів для здобуття освітнього ступеня БАКАЛАВРА: з нормативним терміном навчання на 2 курс (3 р. н.) для вступників з інших спеціальностей: фаховий іспит «Історія української культури»; зі скороченим терміном навчання (2 р. н.) для вступників зі споріднених спеціальностей: фаховий іспит «Історія української культури».

Здійснюється прийом на навчання осіб, які здобули освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень) бакалавра, для здобуття освітнього ступеня МАГІСТРА: для вступників зі спеціальності «Культурологія» – вступні випробування:  іноземна мова за технологією ЗНО, «Теорія та історія культури»; для вступників з інших спеціальностей – вступні випробування: іноземна мова за формою ЗНО; фаховий іспит (додаткове випробування); фаховий іспит «Теорія та історія культури».

Місця можливого працевлаштування:ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, ВНЗ ІІІ-ІУ рівнів акредитації, палаци дітей та молоді, палаци культури, центри народної творчості, музеї, управління культури та туризму місцевих органів влади, клубна та паркова мережа, розважальні комплекси, туристичні підприємства та інші заклади культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь