Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Допомога по частковому безробіттю на період карантину

Дата: 25.06.2020 09:01
Кількість переглядів: 352

Повторно нагадуємо, що постановою КМУ від 03.06.2020 № 453 внесено зміни до Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Згідно якої допомога може виплачуватися і ФОП, в тому числі які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами (тобто сплачували ЄСВ).

Для отримання додаткової інформації щодо отримання такої фінансової допомоги від держави, фізичним особам-підприємцям необхідно звернутись до Дубенської міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості (м. Дубно, вул. Д.Галицького, 26, (03656) 32442) або філій обласного центру зайнятості за місцем їх реєстрації як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Самостійно ознайомитись з порядком отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину можна завітавши на інтернет-ресурс Державної служби зайнятості до рубрики «Допомога по частковому безробіттю» (https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period-karantynu-0)

Сільським, селищному головам просимо довести дану інформацію до суб’єктів підприємницької діяльності, які знаходяться на підпорядкованій території, для отримання ними відповідної допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь