Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

До Дня пам'яті захисників України

Дата: 29.08.2020 11:06
Кількість переглядів: 385

Чорним вихором пронеслася війна по долі нашого молодого земляка - Максима Медведєва. 23 березня – скорботна дата у родині Медведєвих: невблаганна смерть забрала до себе дорогого сина, брата, чоловіка і батька.

Плаче серце, болить душа, невимовний біль пронизує усе єство. Та найбільше крається від важкої втрати материнське серце.

Максим ріс небайдужим до чужого горя, завжди усміхнений і чемний, умів відстояти свою думку. Поважав батьків. Але найдужче - любив свою Україну. Напевно, відчував серцем, які нелегкі випробування випадуть на його чоловічу долю.

У шкільні роки, як і кожен хлопчик, займався спортом: відвідував секцію боксу, любив грати у футбол. Максим був вірним другом, завжди цінував дружбу. Він ніколи довго не ображався, а коли до нього зверталися за допомогою - завжди підтримував та радо допомагав, умів почути людину, давав слушні поради.

Максим любив дисципліну в усьому. Тому, коли перед ним постав вибір професії, він вибрав військову. В армії у нього з’явилися нові друзі, яких він захищав не тільки в зоні АТО, а й у мирному житті.

Як і кожен молодий чоловік, Максим у своєму житті щось планував, мріяв, жив надією на майбутнє, кохав… Мріяв виростити синочка щирою та порядною людиною. На жаль, обірвалося молоде життя, а з ним – і мрії…

Хвилиною мовчання пом’янімо його світлу пам'ять, пам'ять усіх тих, хто віддав своє життя за нас з вами, за сонце, за мир, за наші посмішки, за нашу УКРАЇНУ!

29 серпня 2020 року в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь