Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Про скликання 15 чергової сесії VIІІ скликання Мирогощанської сільської ради

Дата: 05.09.2021 08:28
Кількість переглядів: 224

09 вересня 2021 року о 11 год. 00 хв. року в приміщенні зали засідань Мирогощанської сільської ради відбудеться 15 чергова сесія VIІІ скликанняМирогощанської сільської ради.

 

Орієнтовний порядок денний

15 сесії  восьмого скликання Мирогощанської сільської ради

Дубенського району, Рівненської області 09 вересня 2021 року

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Мирогощанської сільської ради на 2021 рік.
  2. Про внесення змін до Програми розвитку, фінансової підтримки та поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Мирогощанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Мирогощанської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Мирогощанської сільської ради №209 від 24.12.2020 року.
  3. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Мирогощанської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Мирогощанської сільської ради №207 від 24.12.2020 року.
  4. Про внесення змін до Програми проведення культурно-мистецьких  заходів в населених пунктах Мирогощанської сільської ради на 2021 рік, затвердженої рішення сесії Мирогощанської сільської ради №210 від 24.12.2020 року.
  5. Про внесення змін до Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг по Мирогощанській сільській раді на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Мирогощанської сільської ради № 348 від 02.03.2021 року.

Інформує: Начальник фінансового відділу – Кругліцька О.В.

 

  1. Про виконання бюджету за І півріччя 2021 року.
  2. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Перемоги с.Мирогоща Перша Дубенського району Рівненської області».
  3. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Вереснева с.Мирогоща Перша Дубенського району Рівненської області».
  4. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Набережна с.Мирогоща Друга Дубенського району Рівненської області».
  5. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Студентська с.Мирогоща Друга Дубенського району Рівненської області».
  6. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Волиця с.Мирогоща Перша Дубенського району Рівненської області».
  7. Про затвердження зведеного кошторису на «Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Загребля с.Мирогоща Перша Дубенського району Рівненської області».

Інформує: Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер – Корнишук Л.Ф.

 

  1. Про перейменування Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

Інформує: Начальник відділу освіти – Зайчук С.В.

 

  1. Про затвердження Програми виплат компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійний основі на території Мирогощанської сільської ради на 2021-2025 роки.
  2. Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі на період до 2025 року.
  3. Про  Програму   підтримки  та    соціального захисту громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,  які проживають на території  Мирогощанської  сільської ради на 2021 рік.

Інформує: Начальник відділу у справах сім’ї, дітей, молоді та соц.захисту населення – Онищук Т.О.

  1. Про оголошення аукціону з оренди об’єкта комунального майна, розташованого по вул.. Молодіжна 2а, с.Княгинин Мирогощанської сільської ради.
  2. Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Мирогощанської сільської ради.
  3. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Привільненський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Привільненської сільської ради.
  4. Про затвердження Актів прийому-передачі комунального майна.

Інформує: Начальник юридичного відділу – Грицюк Б.А.

 

Земельні питання

Інформує: спеціаліст - землевпорядник І категорії Якута В.Ф.

Інформує: Інспектор-землеупорядник – Гандзюк Т.В.        

 

 

Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь