Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ДП «Острозьке лісове господарство» від 13.09.2021 р.

Дата: 17.09.2021 09:40
Кількість переглядів: 212

Відповідно до вимог статті 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» у процесі оцінки впливу на довкілля забезпечується інформування громадськості.

Згідно зі статтею 7 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» громадське обговорення у процесі оцінки впливу на довкілля проводиться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Громадське обговорення планованої діяльності після подання звіту з оцінки впливу на довкілля починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля для ознайомлення в порядку, визначеному статтею 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», і триває не менше 25 робочих днів і не більше 35 робочих днів.

Усі пропозиції та зауваження громадськості, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду уповноваженим територіальним органом, а у випадках, визначених частинами третьою і четвертою статті 5 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», - уповноваженим центральним органом.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

У разі ненадання зауважень та пропозицій протягом визначеного строку вважається, що зауваження та пропозиції відсутні.

Зауваження і пропозиції громадськості необхідно надсилати до Державного підприємства «Острозьке лісове господарство» за адресою: 35800, м. Острог, вул. Незалежності,167, (03654) 22881


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь