Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

У Липенській ЗОШ І ст. пролунав Останній дзвінок

Дата: 27.05.2017 20:49
Кількість переглядів: 475

Свято розпочалося прекрасними  вітальними словами чудових ведучих  із цим надзвичайно довгожданним та  веселим святом. Школярі  та вчителі  з теплими, щирими  словами зверталися до  винуватців цього  незвичайного святкового  дня  -  четвертокласників .  Випускники  в свою чергу   подякували  педагогам за їхню нелегку працю , за тепло та ласку, яке вони дарували дітям протягом усіх  чотирьох років навчання .  Учні  школи  виконували красиві пісні,  вірші, а також  незабутній прощальний святковий вальс, який надовго запам'ятається   вчителям, батькам та усім гостям .

З першою важливою сходинкою  у  житті  школярів  привітала і директор навчального закладу,  Хіц Людмила Антонівна. Вона побажала усім  дітям стати у майбутньому справжніми людьми та гідними громадянами рідної Української  держави.  Також до вітального слова долучився почесний  гість, представник голови Мирогощанської  сільської ради, Шмігель В.А.,  який побажав учням хороших успіхів, нових надійних  друзів та здійснення усіх найзаповітніших мрій. Разом із директором  школи,  Хіц Л.А., вони нагородили школярів  похвальними листами, грамотами та дипломами за успіхи у навчанні, а також  участь у різного роду  конкурсах. В цей день нагороди отримали і педагоги даного закладу за їх щоденну сумлінну працю . 

Із чудовим напутнім словом  до дітей та подякою до вчителів звернулася і мама  випускниці Гандзюк Н. В. Вона  побажала  дітям  успіхів у всіх задуманих справах,  не забувати рідну школу,любити і поважати найдорожчих у світі людей -  батьків,  а також понад усе  цінувати  життя. 

Завершилося свято звучанням малинового дзвоника, який  весело і дзвінко  виспівував свою прощальну псню,  у вправних руках випускниці,  Гандзюк Анастасії та  першокласника,  Гандзюка Назара.

 

 

             А також незабутніми  словами: « В добру путь, дорогі  наші випускники!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь