Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Готуємось до роботи в умовах реформування освіти

Дата: 29.08.2017 20:53
Кількість переглядів: 740

Фото без опису28  серпня у приміщенні Мирогощанської сільської ради зібралися педагоги шкіл, вихователі ДНЗ, керівники навчальних закладів Мирогощанської об’єднаної територіальної громади на серпневу конференцію. У центрі уваги  – пріоритетні напрями  галузі освіти на шляху реалізації концепції «Нова українська школа».

Голова Мирогощанської ОТГ Соборук Світлана  Аврамівна привітала освітян із початком  навчального року, а також наголосила на особливій ролі діяльності вчителя в умовах змін,  що відбуваються у нашій державі.Фото без опису

Перед присутніми виступила Зайчук Світлана Володимирівна, головний спеціаліст із питань освіти Мирогощанської ОТГ, яка акцентувала увагу на визнанні сьогодні компетентнісного підходу провідним у навчанні, що дозволить формувати не лише предметні компетентності,  а й життєво важливі.

Навчальний матеріал має стати не просто сумою знань, а інструментом, що допоможе дитині розв’язати життєві проблеми, адаптуватися в соціумі, досягти успішного професійного становлення, виявляти активність і відповідальність у громадському житті.

Освітяни обговорили ключові зміни в оновлених навчальних програмах 5 – 9 класів, підвели підсумки минулого навчального року, проаналізувавши результати ЗНО  та ДПА, відзначили педагогів та учнів, що досягли успіху у різноманітних конкурсах та змаганнях.

Директор Мирогощанської ЗОШ І – ІІІ ст. Токар В.С. та директор Княгининської ЗОШ І – ІІІ ст. Ковальчук В. М.  поінформували про  завдання, які реалізовуватимуть освітні заклади  у навчальному році,  про можливості  та перспективи професійного зростання кожного педагога. 

Фото без описуВіриться, що ключові зміни освітянської галузі стануть інвестиціями в людину, дадуть нові позитивні результати і неодмінно приведуть до процвітання всієї України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь