Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Грудня, 2017 р., 18:37
         28 листопада 2017 року,  в рамках співпраці та творчої взаємодії між освітніми установами Привільненської та Миргощанської сільських рад Дубенського району, на базі Княгининської ЗОШ І-ІІІ ст., відбувся семінар-практикум учителів суспільствознавчих предметів з теми «Шляхи вдосконалення професійної майстерності вчителя».
23 Листопада, 2017 р., 10:39
15-19 листопада у м. Київ відбулась ХІІ Всеукраїнська музична олімпіада «Голос країни» під патронатом народного артиста України , видатного композитора Євгена Станковича, де змагались 685 учасників, 195 шкіл, 335 педагогів.
22 Листопада, 2017 р., 17:26
            На сімнадцятій сесії Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області було прийнято рішення № 570 від 05 жовтня 2017 року «Про резервування земельного масиву для учасників антитерористичної операції».
20 Листопада, 2017 р., 12:27
Зразковий хореографічний колектив «Ритми серця» Мирогощанської державної школи мистецтв Мирогощанської сільської ради вкотре  довів свою високу  майстерність та професіоналізм керівника колективу Гороховської Людмили Андріївни. Їх щоденна наполеглива праця увінчалася високими мистецькими досягненнями. На IV всеукраїнському чемпіонаті з хореографічного мистецтва ART DANCE 2018, який проходив у місті Львів, наші учасники виступили блискуче і здобули високі нагороди:    
15 Листопада, 2017 р., 20:58
         Санаторно-курортне лікування є важливою складовою системи соціальної політики та відіграє провідну роль у побудові та збереженні здоров’я нації. Роль і значення санаторно-курортної системи в соціально-економічному розвитку України полягає як у величезних її можливостях у справі підтримання, зміцнення та відновлення здоров’я нації, так і у визнанні особливого значення України у світовому рекреаційному процесі, культурно-історичному становленні та розвитку світового суспільства.
15 Листопада, 2017 р., 15:18
ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ 2018
08 Листопада, 2017 р., 12:38
 Програма «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією, надає підтримку українському уряду в здійсненні важливої реформи децентралізації в Україні. У  рамках окремого доручення проекту «Реформа в сфері енергоефективності України», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, запросила об'єднані територіальні громади подавати заявки на отримання грантів для впровадження заходів із підвищення енергетичної ефективності.
07 Листопада, 2017 р., 09:06
Методичний центр виконавчого комітету Мирогощанської сільської ради
03 Листопада, 2017 р., 14:25
Приємні новини! Мирогощанська сільська рада розробивши та подавши на конкурс проекти «Придбання транспортних засобів спеціального призначення для комунального підприємства «Мирогощанське» Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області» та «Придбання шкільного автобуса для відвезення дітей до комунального закладу «Мирогощанської загальноосвітньої школи I-III ступенів Мирогощанської сільської ради Дубенського району Рівненської області» на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громада купила техніку для комунального підприємства «Мирогощанське».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь