Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Червня, 2017 р., 18:12
От і завершилося перебування дітей у денному пришкільному таборі «Паросток». Дитячим веселощам, сміху, конкурсам, змаганням не було меж. Учні активно відвідували табір. Вчителі , вихователі докладали максимум зусиль для створення доброго емоційного настрою. Діти пізнали багато цікавого про історію українського народу, його традиції та звичаї, відвідавши Дубенський замок Князів Острозьких. З метою розширення уявлення дітей про роботу пожежників, про способи гасіння пожежі та транспорт спеціального призначення, який використовують пожежники у своїй роботі, закріплення знання дітей про причини пожежі та запобігання її, вивчення правильних дій на випадок пожежі, виховання поваги та інтересу до професії пожежного учні завітали на екскурсію у Дубенську пожежну частину. Бажаємо за літо набратися сил, відпочити, оздоровитися, пізнати багато цікавого, духовно збагатитися, отримати яскраві враження, активно пізнати світ та себе в ньому. До нової зустрічі у навчальному році!
08 Червня, 2017 р., 11:18
30 травня 2017 року в актовій залі школи мистецтв відбувся випускний вечір. Цього року із гнізда мистецького храму вилетіло 38 несміливих «пташенят». Не вірилося, що роки навчання промайнули, як короткі дні, і залишили після себе теплі, приємні спогади. Скільки прожито за ці роки, скільки зіграно, прослухано, переосмислено.
05 Червня, 2017 р., 11:36
Весело всміхається травень,
28 Травня, 2017 р., 20:38
Мистецьке життя нашого мальовничого краю здавна славиться талантами та обдарованими людьми різних поколінь, тому закономірно, що час від часу відбуваються важливі й відповідальні заходи, в яких творчі колективи демонструють свої надбання і досягнення на ниві мистецтва.
27 Травня, 2017 р., 20:49
Свято розпочалося прекрасними  вітальними словами чудових ведучих  із цим надзвичайно довгожданним та  веселим святом. Школярі  та вчителі  з теплими, щирими  словами зверталися до  винуватців цього  незвичайного святкового  дня  -  четвертокласників .  Випускники  в свою чергу   подякували  педагогам за їхню нелегку працю , за тепло та ласку, яке вони дарували дітям протягом усіх  чотирьох років навчання .  Учні  школи  виконували красиві пісні,  вірші, а також  незабутній прощальний святковий вальс, який надовго запам'ятається   вчителям, батькам та усім гостям .
27 Травня, 2017 р., 14:40
Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.
26 Травня, 2017 р., 21:01
26 травня відбувся звітний концерт Мирогощанської музичної школи фортепіанного відділу.
26 Травня, 2017 р., 14:17
19 травня 2017 року відбувся III Всеукраїнський чемпіонат з хореографічного мистецтва Art Dance – 2017 у місті Києві. Зразковий танцювальний колектив «Ритми серця» Мирогощанської державної школи мистецтв взяв участь у номінації «Естрадний танець» у категорії «Children». У фіналі чемпіонату брали участь 116 найкращих хореографічних колективів з України. Від перегляду просто перехоплювало подих. Колектив показав себе на високому рівні і був нагороджений дипломом та кубком фіналіста. Оцінювало чемпіонат компетентне висококваліфіковане журі у складі: Поклітару Р.В., Томільченко К.І., Яма В.М., Дикий А.В., Лещенко О.В.. Діти отримали масу позитивних емоцій від участі у чемпіонаті та самої цікавої подорожі до столиці. Наші діти найкращі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь