Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2017 р., 21:20
Щоб світ наш на краще змінити,
12 Квітня, 2017 р., 21:05
Формування екологічної культури у шкільному віці має бути активним, цікавим і максимально наближеним до життя, тому учні Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. долучилися до благодійної програми «Компола» (інноваційний проект у сфері освіти та відповідального ставлення до оточуючого світу). Мета програми: перетворення органічних відходів на компост та підживлення ним дерев, які зможуть поглинути більшу кількість шкідливих речовин, що знаходяться у повітрі. Учнів школи зацікавив проект «Компола», і вони з керівниками Козяр І.П., Міщуком О.В. та Білоус В.М. активно взялися за роботу…
06 Квітня, 2017 р., 18:19
Посадовець ознайомилась із роботою навчального закладу, поспілкувалась з адміністрацією школи та активом Мирогощанської об’єднаної громади.
06 Квітня, 2017 р., 18:12
06 квітня у Мирогощанській ЗОШ відбулися збори для батьків діти яких 01 вересня 2017 року перший раз переступлять шкільний поріг . Директор школи познайомив батьків з досягненнями школи, розповів про умови навчання у початковій школі та поділився перспективами на наступні роки. Доповнила директора заступник в навчально – виховної роботи яка розповіла особливості навчання учнів початкових класів у системі загальної середньої освіти, ключові зміни які відбуваються у початковій освіті протягом 2016-2017 навчального року, презентувала інноваційну діяльність закладу. Також виступили вчителі які набирають учнів до перших класів ознайомлюючи батьків з тим, що потрібно для навчання в школі. На зустріч з батьками також прийшла дитячий педіатр Мирогощанської амбулаторії та розповіла усі тонкощі проходження медичного огляду який обов'язковий при прийняті дитини до школи.
01 Квітня, 2017 р., 20:16
Минулого тижня учні Княгининської  ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до акції «Тризуб це Україна»  Учні , одягнувшись у вишиванки, сформували тризуб. Таким чином, учні стали учасниками акції, метою якої є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.
01 Квітня, 2017 р., 20:12
Пісня споконвіку мала велике значення для нашого народу. Тож правду кажуть,що українець співає цілий рік і цілий вік. В пісні народна душа. Скільки почуттів, думок, емоцій можна передати співом. А якщо з’єднати дві співочі душі, зазвучать вони в унісон мелодією двох сердець.
01 Квітня, 2017 р., 20:08
Щорічно у Княгиненській школі проводиться Шевченківський тиждень, впродовж якого учні читають вірші, організовують конкурси малюнків та стіннівок. Цікавою для учнів стала година спілкування «Живи ,Кобзарю, в пам’яті людській», проведена у формі літературної вітальні учнями 8 класу та учасниками конкурсу читців – декламаторів творів Т.Шевченка. Портрет Шевченка, його твори, крилаті вислови, плакати, вишиванки – все це підсилювало атмосферу свята. Звучали вірші ,линули пісні - і гордістю сповнювалася душа: живе Кобзар у пам’яті людській.
01 Квітня, 2017 р., 20:00
«Жінка – найчарівніше творіння на землі». Під такою назвою був проведений загальношкільний захід у Княгининській ЗОШ І-ІІІ ступенів напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Ведучі свята, учні 10 класу Атаманюк Дмитро та Романчук Роман, привітали всю жіночу половину школи зі святом весни. Щирі слова побажань «здоров’я  з дзвінкої криниці, хліба з української пшениці, рум’янців від калини» прозвучали від уст хлопчиків та директора школи Ковальчука В.М. на адресу наших берегинь.
01 Квітня, 2017 р., 19:56
24 лютого в Княгиненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів. Під час якого  розглядалось   питання на тему «Здоров’язберігаючі аспекти життєдіяльності вихованців ГПД».   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь