Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Травня, 2017 р., 20:41
У Липенській ЗОШ І ст. відбувся День вишиванки.  З учнями педагоги провели цікаву бесіду на тему "Україно моя вишивана!"  Також переглядали  презентації та відео про вишиванки. Співали пісні  і  дуже активно спілкувалися з даного приводу. Завдяки старанням школярів та педагогів  у школі було створено чудову виставку   до Дня вишиванки. Учням дуже сподобалося приймати участь у  такому  незвичайному  виховному заході.  
18 Травня, 2017 р., 22:10
На зелених пагорбах і маловничих долинах, у буянні садів потопають чепурні будинки жителів села Листвина. Ця живописна місцевість з давніх-давен привертала до себе увагу людей, з незапам'ятних часів тут селились різні племена. Колись тут було одне з найбільших городищ на  Волині. У 1972 році археолог Львівського державного університету імені Івана Франка, Роман Михайлович Чайка, розкопав давньоруське городище у селі Листвин.
18 Травня, 2017 р., 22:06
Україна є частиною Європи. Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху.
18 Травня, 2017 р., 21:53
У Липенській ЗОШ І ст. до Дня Європи проведено заходи на тему  “ Подорож країнами Європейського Союзу ”, а саме: 
18 Травня, 2017 р., 21:13
Мама …Рідна і прекрасна, оспівана поетами , увічнена художниками.
13 Травня, 2017 р., 12:40
Мама… В цьому слові пісня жайворонка і журливе «курли» журавлів. Мама дала життя, навчила розуміти людей, шанувати хліб. Слово «мама» росте разом з нами тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як гладить дитину по голівці рідна рука. І так же тихо воно приходить на уста - промінцем маминої усмішки і ласкавістю її очей, листочком вишні і світлинкою сонця, пелюсткою квітки і радістю веселки, теплою лагідністю руки і вечірньою молитвою.
11 Травня, 2017 р., 23:34
У Мирогощанській громаді урочисто відзначили   11 травня, адже цей  день 2017 року став днем, що має епохальне значення для усіх українців. Рада міністрів ЄС схвалила остаточне рішення про надання Україні безвізу. Це гігантський крок до Європи, крок на шляху до утвердження свободи людини і незалежності нашої держави.
04 Травня, 2017 р., 15:21
Сучасні процеси суспільного життя засвідчують, як важливо сьогодні, щоб молода людина була не пасивним спостерігачем, а активним учасником державотворчих процесів. Національно свідомі, з активною життєвою позицією, здатні самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність, фізично та духовно здорові… Майбутнє саме за такими людьми.
27 Квітня, 2017 р., 18:58
19 березня 2017 року на базі Рачинського Будинку культури з метою розвитку жанру естрадної пісні та виявлення нових обдарувань проведено районний етап огляду-конкурсу української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району. У конкурсі взяли участь: Сойко Марина ,учениця 11класу та Козяр Карина,учениця 4 класу. Результат конкурсу у ІІ віковій категорії (14-18 років): ІІ місце - Сойко Марина (Княгининська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь