Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Січня, 2022 р., 10:06
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що дохід від продажу сільськогосподарської продукції (крім тваринництва), який перевищує 12 розмірів МЗП, тобто у 2021р. – 72000 грн., у 2022 р. - 78000 грн, буде оподатковуватися ПДФО у розмірі 18% та 1,5% військового збору. Фізичні особи, які вирощують на власних земельних ділянках продукції для подальшого продажу, незалежно від їх розмірів та планують у подальшому реалізувати такі продукти, звільняються від  оподаткування лише у випадку отримання протягом року доходу від торгівлі менше ніж 12 МЗП встановленої на 1 січня звітного (податкового) року.
12 Січня, 2022 р., 10:04
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п.п. 177.4.2 п. 177.4 ст. 177 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) до переліку витрат, безпосередньо пов’язаних з отриманням доходів фізичною особою – підприємцем від провадження господарської діяльності на загальній системі оподаткування належать, зокрема, витрати на оплату праці фізичних осіб, що перебувають у трудових відносинах з таким платником податку, які включають витрати на оплату основної і додаткової заробітної плати та інших видів заохочень і виплат виходячи з тарифних ставок, у вигляді премій, заохочень, відшкодувань вартості товарів (робіт, послуг), витрати на оплату за виконання робіт, послуг згідно з договорами цивільно-правового характеру, будь-яка інша оплата у грошовій або натуральній формі, встановлена за домовленістю сторін (крім сум матеріальної допомоги, які звільняються від оподаткування згідно з нормами розд. IV ПКУ).
12 Січня, 2022 р., 10:03
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.
12 Січня, 2022 р., 09:59
Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? 
11 Січня, 2022 р., 11:57
У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти.
10 Січня, 2022 р., 09:57
Всі діти віком від 6 місяців до 6 років, які не отримали потрібні щеплення від поліомієліту вчасно або отримали їх із порушенням Національного календаря профілактичних щеплень, будуть вакциновані інактивованою поліовакциною (ІПВ). 
10 Січня, 2022 р., 08:52
У грудні 2021 р. в м. Запоріжжя відбувся Міжнародний двотуровий багатожанровий фестиваль-конкурс «Зореграй». У другому турі учні КЗ «Мистецька школа» Мирогощанської сільської Вікторія Корнишук, Зоряна Парфенюк, Іванна Бутрій (колектив «Ритми серця») представляли танець латиноамериканської програми спортивних-бальних танців “Samba” у ІІІ віковій категорії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь