Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Лютого, 2022 р., 08:45
Запрацював Call-центр Сил територіальної оборони Збройних Сил України за номером 
08 Лютого, 2022 р., 10:42
Повідомляємо, що у поточному році в обласному бюджеті передбачені кошти на часткове відшкодування фізичним особам вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку відповідно до Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки (зі змінами).
02 Лютого, 2022 р., 11:57
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. 
02 Лютого, 2022 р., 11:55
За час лікування захворювань і травм Фонд соціального страхування України компенсує працівникам втрачений заробіток. Однак, якщо непрацездатність настала внаслідок алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння або пов’язаних з ним дій, допомога за таким лікарняним не надається.
01 Лютого, 2022 р., 16:11
Порушені майнові права дитини на достатній рівень забезпечення можуть бути захищені не тільки в судовому порядку, але і більш оперативним шляхом. Одним з альтернативних способів захисту є вчинення нотаріусом виконавчого напису. Статтею 18 Цивільного кодексу України передбачено, що нотаріус вчиняє захист цивільних прав шляхом вчинення виконавчого напису на борговому документі у випадках і в порядку, встановлених законом.
28 Січня, 2022 р., 15:20
3 метою розбудови інклюзивного, безбар’єрного суспільства та створення належних умов для розвитку дітей відповідно до плану заходів на 2021-2022 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні проект «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International, у тісній співпраці з Офісом Президента України, за участі Міністерства соціальної політики та Міністерства освіти і науки у лютому 2022 року проводитиме інформаційну кампанію «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар'єрів».
28 Січня, 2022 р., 15:16
Актуальні вакансії, зареєстровані в Дубенській МРФ Рівненського ОЦЗ
28 Січня, 2022 р., 09:43
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що деклараційна кампанія – 2022 триває. Декларування доходів пов'язано із виконанням фізичними особами платниками податку на доходи фізичних осіб вимог ст. 67 Конституції та норм Податкового кодексу України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь